Over Ons

Hallo wijnliefhebber! Sinds 2012 zijn wij, als WijnigOnline, actief op twitter en facebook. Wij zijn Anne de Jong en Erik Saathoff, twee jonge ondernemers en helemaal gek van wijn. Met onze passie voor wijn willen we graag wat doen. En dan met name die passie en kennis over wijnen delen en overbrengen op jou!

Anne is sinds september 2007 werkzaam bij één van de betere slijterijen van Nederland en Erik heeft de passie voor wijn van haar geërfd. Wij als WijnigOnline willen het wijnnieuws uit binnen en buitenland met je delen. Interessante wijnweetjes, leuke quotes en vooral tips over lekkere wijn en waar je deze kunt kopen zullen regelmatig via het digitale netwerk voorbij komen.”Onze smaak is allereenvoudigst. Wij zijn altijd tevreden met het beste” is een quote die dan ook bij WijnigOnline past.

Elke week zetten wij een nieuwe wijntip online! Afhankelijk van de tijd van het jaar passen we onze tips aan. Zo kan je in de feestmaand december bruisende tips verwachten en in de zomermaanden heerlijke frisse witte, rosé of lichte rode wijnen. In de herfst en winter stappen we over op de zwaardere wijnen. De wijntips zijn niet land gebonden, aangezien er over de hele wereld mooie wijnen worden gemaakt! De wijntip is elke week te vinden op onze social media sites en uiteraard hier op de website. Onder het kopje “Wijntips” zijn al onze wijntips overzichtelijk terug te vinden.
Wijnigonline geeft ook wijnproeverijen. Minimaal twee maal per jaar organiseren wij deze zelf. In het voor- en najaar. Maar dit kan natuurlijk ook op aanvraag. Hierover kun je meer informatie vinden onder het kopje “Wijnproeverijen”.

Natuurlijk bezoeken wij ook zelf de nodige wijnproeverijen. Hier gaan wij altijd op jacht naar wijnen met de beste prijs kwaliteit verhouding. Een wijn moet lekker zijn, maar het moet ook leuk blijven!