Proeverijen

wine-tasting-sign

Wijn: een klein woord, maar een groot product. Je komt wijn tegen in alle soorten en maten. Rood, wit, rosé, droog, zoet, fris, fruitig, vol, krachtig en zo kunnen we nog wel even doorgaan! Maar wat vind jij nu daadwerkelijk lekker? Als jij erachter wilt komen wat nu daadwerkelijk je smaak is, dan is het  een goed idee om een wijnproeverij bij ons te boeken. Wij laten je kennismaken met verschillende wijnen uit verschillende streken en werelddelen. We laten je het verschil proeven tussen de ene chardonnay en de andere. En misschien denk je: zit daar dan verschil in? Jazeker! Een wijn is meer dan de druif waarvan het gemaakt wordt. De grond en bodem waarop hij groeit draagt in grote mate bij aan de uiteindelijk smaak van de wijn. Evenals het klimaat en de wijze waarop de wijn wordt gemaakt.

 

Tijdens de, gemiddeld, 2 uur durende proeverij laten we je verschillende wijnen ruiken, proeven en beoordelen. We vertellen het verhaal achter de wijn en leren je op deze manier bijzonderheden over de wijn en en de wijnbereiding. Je hoeft zelf nergens voor te zorgen Wij nemen de proefglazen, spuugbakken, waterkaraffen en natuurlijk de wijn mee!

 

Vind  je dit  leuk en heb je vrienden, familie of collega’s die een middag of avond wijnproeven wel zien zitten! Neem dan voor meer informatie en prijzen contact met ons op via het contactformulier.

 

We hanteren een minimaal aantal van 10 personen en maximaal 15. Ben je met een grotere groep informeer dan naar de mogelijkheden.

 

Er kan gekozen worden uit de volgende arrangementen:

Wines only

pp. €15 incl. BTW

Aantal wijnen: 6

Geen hapjes

 

Wines & Bites

pp. €21,- incl. BTW

Aantal wijnen: 8

Met hapjes

 

Wines & Bites plus

pp. €25 incl. BTW

Aantal wijnen: 10

Met hapjes

 

High Rollers tasting

pp.€47,50 incl. BTW

Aantal wijnen afhankelijk van het aantal mensen!

Met hapjes